Monday, January 10, 2011

Si comel POOH

This entry is specially dedicated to Auntie Ina :)
utk membalas emel Auntie Ina yg lepas, jadi Mama pun buatla this special entry
tapi auntie dah lame tak online..nanti jgn terlepas entry ni ye..


taraaaaaaaaaa...




tolong2 saya taknampak!!
Hehe..Auntie, ni la baju yg auntie hadiahkan pada Aiman
Muat, terima kasih byk2!! Aiman sgt sukeeee..(Mama yg paling suke..hehhe)
tapi betul cakap auntie kene pakai cepat2 nanti takut tak muat dah
sebabnye mulanya Mama nak simpan la baju ni utk ape2 occasion...
tapi takpela..kita cuba2 dulu kat rumah ye Aiman..


Dah macam Red Riding Hood je mama tgk? hehe..

Cak!ooo..baru nampak muka..
biasela kan..sekarang dah besar2 ni Aiman tak suka ada benda atas kepala
pantang letak topi ke ape ke mesti nak buang
tepaksala mama cepat2 snap..pastu tepaksala mama tunjukkan semula belon yg mama sorok pada Aiman tu
bila nampak belon Aiman sgt hepi!dan terlupa skejap yg ada benda atas kepala die tu..


kejar belon tu cepat sayang!


I am little POOH :D



Jom main ngan bola POOH yg makngah adiahkan :)


Mama suruh baling, tapi Aiman suke makan..nyum2..



Auntie Ina, thank u so much! sambil kenyit mata :D

4 comments:

suri said...

salam..
cml anak akak hee..

brpa bulan tu kak?

link blh aja

MamaAiman said...

salam suri
timekasih :) timekasih jugak dtg melawat blog yg tak seberapa ni :)
aiman 8bulan ++
akak pun suka blog suri, sume entry ada input yg sgt best!

shahrulnizam said...

comel betul gmbr yg last sekali tuh..siap kenyit mata lagi..haha

MamaAiman said...

timekasih uncle shahrul..nanti kalo jumpe Mama suh Aiman kenyit mata kat uncle ye..(jgn tergoda!haha)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...