Tuesday, January 11, 2011

Aiman di KLCC

Kisah bermula apabila Mama bertugas pada suatu hari Sabtu yg hening (",)


Inilah kali pertama Aiman dapat pergi ke KLCC! (nanti jgn ingat Mama takpenah bawa yeee... :D)
Aiman jugak dapat jumpa dgn ofismate mama..
Ini Auntie Aishah...


Mase memule Mama nk snap pic Aiman senyum..tapi bile klik rupanya die pose muke serius plak ye..Auntie Aishah hepi sebab Aiman manja ngan die, lentok kepala kat auntie..

Aiman pandang sape..? Amar..oh mama..
Aiman dapat jugak jumpa Auntie Wani dan Auntie Ayuni.. tapi mintakmaaf la Auntie Wani dan Auntie Aishah, kite jumpe 5minit aje..Mama rushing..cewah..macam bz je, padahal baru nk g solat zuhur..hmmm.. sebabnya waktu mama jaga dah abis, kebetulan Aiman dtg nak amik mama kan :D (aritu abah jadi Mr Mama, congrats to Abah!)

Meluangkan masa dgn Amar tapi gamba ni Aiman tgh sibuk mkn biskut
Aiman dapat kawan baru yg hensem, namanya Iman Muhammad Amar (double M?). behave je Amar ni..banding dgn Aiman yg sgt aktif..huhuhuuu..takpe Amar, ada masa Aiman main2 dgn Amar lagi ye..

Kite close up skit muke Amar ye..

Hello budak ensem..

mari kita pulanggg..
Best tak Aiman jalan2 taman KLCCC? Nanti Aiman dah besar Mama dan Abah bawak lagi ye, masa tu nanti Aiman akan lebih hepi sebab dah boleh main2 kan :D

3 comments:

nieda said...

aiman pergi klcc ye? dah besar nnti ajak mama pergi lagi. pergi aquria ker, petrosains ke..hehe

Lisa Hz said...

papa faheem keje kt klcc. parents faheem almost hari2 lunch kt klcc. tetibe terfikir, skali pn x pnh bwk faheem pg klcc tau ainul. hehehe. sian anak mama. nt lah one day bwk faheem pg klcc jgk =)

MamaAiman said...

kak nieda, akan pegi insyaallah tapi bile aiman dah besar n paham skit..skrg nk g petrosains die takpaham pun tapi exposure ok la..hehehe..

lisa, maybe sebab u 2 dah terbiasa sgt dgn klcc sampai jd camtu..hehehee..bestkan kalo jalan petang2 bwk anak kat taman tu :) mase kat um dulu rajin gak, skrg dah jarang sgt2 dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...