Sunday, February 13, 2011

Alhamdulillah, murah rezeki dari GA 1st

Hari Rabu lepas Aiman dapat hadiah *wink*
Alhamdulillah murah rezeki Aiman
dapat no 2 dari first GA yg Auntie Yat buat tempoh hari
hasil cabutan dari jari manis kakak Qies yg comel
GA yg simple dan jawapan seikhlas hati senang skit Mama nak join hehe
inipun GA pertama yg Mama masuk
maaf pada yg dah menjemput Mama join GA sebelum2 ni
Mama takdapat nak join sebab kekangan masa
nak mencari2 gambar 
sebab kebanyakan masa Mama blogging kat ofis
*hehe..bos2 sekalian jgn marah ye
Insyaallah ada kelapangan Mama join GA yg lain
jgn marah ye (",)

Best baca blog Auntie Yat ni
memula Mama kenal blog ni masa pregnankan Aiman dulu
bukak tetiap ari kat ofis
dengan harapan tengok muka kakak Qies yg comel tu
baby dalam kandungan pun turut comel same..hehe
lagipun blog ni best
takjemu baca
 plus dengan gamba2 comel kakak Qies
teruskan berblog kak Yat!

Kebetulan Abah Aiman dan Auntie Yat seofis
tapi kami takpenah jumpe pun hehe
Abah pun bawak balikla hadiah tu
wah..so sweet!!

happy friendship to kakak Qies too!
gaya betul je baca notes dari kakak Qies tu?!
dapat busha dan selimut(Aiman dah duk atas die)
Tak sempat2 dah ngantuk dah
Comelnye busha biru tu :D
Lena tidur dgn selimut baru dan bushanya
besar selimutnya, boleh pakai sampai besar :D
Auntie Yat & Kakak Qies..thank youuuuuuuuu!!!!
*baju yg Aiman pakai ni pun hadiah dari ofismate Mama, Auntie Mano, tetiba dapat masa umur Aiman 8bulan.tekejut juga Mama. thank you so much auntie, walaupun Auntie takbukak blog ni :). Alhamdulillah, murah rezeki.

*semoga dengan pemberian nama AIMAN (bertuah) utk anak sulung Mama ni, akan mendatangkan tuah kepada kita sekeluarga, lebih2 lagi utk diri Aiman sendiri. Amin.

9 comments:

Mama Qiestina said...

ala malunyee siap ada entri khas adiah kami yg tak seberapa tuu..tq dear :)


alaaaaaaaaaaaaaaa syomelnya aiman pakai busha tuu..ngam ngam yee ngan dia :)

cimut tu becau kann, nanti smpi big boi masuk asrama bole pakai.hahaha..antie yat belikan 1 utk kakak qies, lembut jee kan..dai suke golek2..


last peek aiman tuuu sgt syomels! rasa nak kunyaaaaaaaah.pandai pose depan dslr papa yeee..

MamaAiman said...

alah, ape salahnye menghargai blog yg dah lame kitorg bace.. ala, kalo auntie kunyah2 saye lumatla..hehe..(kene agah2 dulu baru die nak pose gitu hehe kalo tak jgn harap)

Arissa Zoela said...

alala...cutenye aiman senyum tu...manis betul..hehe.leh cair auntie rin ler...hehee...

Jum Sertai GA sempena 1st Birthday Arissa..Hadiahnya mmg mommies suke :) TQ http://arissazoela.blogspot.com/2011/01/arissa-zoela-1st-birthday-giveaway.html
~Hadiahnya Alfalfa milk booster & ice packs~

afraliza said...

congrats..comelnnye aiman..geram2..rasa nak geget..

MamaAiman said...

rin : timekasih auntie..insyaallah :)

afraliza : tq2..jgnle geget aiman, shakit..hehe

nieda said...

tahniah..murah rezeki aiman

MamaAiman said...

timekasih kaknieda..alhamdulillah :)

kakyong said...

tahniah buat Aiman.. dpt busha pant & selimut chomel..

MamaAiman said...

time kasih acikyong..ke maklong?huhuhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...