Monday, July 18, 2011

Happy 1st Birthday Aiman!

Harini umur Aiman setahun dua bulan 4minggu. 
minggu depan genap setahun tiga bulan.
Mama dah hutang gamba aiman untuk birthday party dan doa selamat setahun Aiman 1mei yang lepas.
Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar, 
selain abah dan mama, dibantu oleh tok, tokwan, makcik, paklang, paksu dan maklong.
Cumanya hari tu mungkin aiman penat sebab hari sebelumnya seharian kita takde di rumah, jadinya tengahari masa sambutan hari jadi tu aiman tidur dari pukul 11lebih sampaila pukul 4petang! 
kesian tetamu yang datang ada yg menunggu lama, ada yg terpaksa balik dulu.
masa potong kek pun aiman baru bangun tidur, muka masam je..
mood kembali ok bile lepas asar je.. :)

HAPPY 1ST BIRTHDAY AIMAN

Sepatutnya gambar Aiman yg nak diletak kat tgh tu, tetibe mama abah glemer :p

Menu utama nasi ayam yg dapat byk pujian :) (order ye hehe)

Mama masak laksa, abah beli sate kajang yummy!!

cupcake yg best

semua cupcake dan cake dari Aunty Izma (sedap!)

Kek yg marveles sentuhan Aunty Izma, cantik dan sedap (kek masuk fridge belubang pulak)

kek befday tu memang sedap! 
reccommended by us kalau nak tempah kek utk any function dan dijamin halal. 
boleh tengok blog kepunyaan kak Izma ni di sini.


Nape Aiman mamai lagi ye..

Aiman belajar potong kek ye :)

Antara tetamu yg hadir

sebahagian dari happy faces yg datang

Aiman akan bg doorgift utk adik2, abg kakak yg datang :)


Kemuncak yg paling best!
Semoga Aiman gembira selalu!
terima kasih pada semua yang membantu dan semua yg hadir :)

7 comments:

Kembara Kemboja said...

Moga Aiman menjadi anak yang baik pada kedua orang tua, sayang Aiman. Dari auntie Nora.

MamaAiman said...

Aiman sayang auntie juge. timekasih auntie dtg haritu, terimaksih bawak adiah yg best :)

~~love irfan~~ said...

hepi besday aiman..walaupun dah lepas..hehe. moga sihat selalu n hepi selalu..=)

Alin Marlini said...

heppy besday AIman. Be a good boy :)

Kunang-Kunang said...

Assalamualaikum Mama Aiman,

Happy birthday Aiman. Semoga sihat dan diberkati Allah selalu.

Salam kenal terima kasih sudi singgah dan follow blog akak.

Miss Diyana :) said...

wah..seronok la tengok aiman dapat banyak hadiah dari peminat..btw, walaupun lambat, nak wish jugak la selamat ulangtahun yang pertame wat aiman hakim..semoga mnjadi anak yg mendengar kata, insyallah.. :)

MamaAiman said...

terimakasih ye semua :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...