Wednesday, November 23, 2011

Perkembangan 1 tahun 6 bulan


Uishhh..tengok gamba tu..khusyuknye anak mama ni buat pe la tu ye?
alamak, baju yg aiman pakai ni same la ngan yg lepas..huhu..takpela kan..
ni la first time aiman berjaya buat blok lego sendiri, 1st time dan tanpa bantuan org!
i'm so impressed with u Aiman!
beli lego ni dah lama, tapi b4 this aiman baling2 je buat sepah umah
saje suka bukak beg lego ni pastu sepah2kan pastu goodbye
tinggalla mama yg kene kemaskan balik
so, mama sorokla lego ni

sampai satu hari,
aiman jumpa semula
mama dgn rela hati biarkanla aiman ambik lego tu
dalam hati dah redha..
konon2 ingat seperti biasalah kan..

tapi..
inilah hasilnya!
tekejut mama dan mama sgt hepi!






Alhamdulillah
1 tahun 6 bulan
Aiman dah pandai main lego!
skil boleh diasah lagi kan
okla tu, percubaan pertama
Good job Aiman
Cuba lagi ye!

Muah-muah
*hugs n kisses*
(eh, esok aiman setahun 7bulan dah!)
ni gamba minggu lepas :D

1 comment:

Heartilyina said...

wah aiman nk bina apa tu? nk jd arkitek ke? hihi. ihsan pn ada tp jenis kecik2 punya. so xbagi2 lagi sbb takut dia makan. ingat nak cari yang besar2 plak tp murah sket.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...