Monday, December 27, 2010

Aiman dan bolanya

Aiman dearie,
best betul main2 bola ngan aiman smalam..aiman tersangatla hepi melonjak2 ketawa aje..
anak mama ni dah pandai baling bola!yippiee..
tapi takdela tepat pada sasaran jgn salah faham ye..
tak kisahla kan..walopun mama tepaksa kutip bola sampai bawah meja..
yg sgt pasti aiman sgt laju berlari(dgn stroller ye) nak kutip bola tu..
mama pun dah mengah2 berpeluh walaupun bukak kipas ruang tamu kelajuan 5..
asal anak mama hepi, mama lagiiiiiiiiii hepi
bukan slalu dapat 24/7 ngan anak mama ni
kene bykkan kualiti time pasni..


Bersedia nak baling bola..cewah..sebelah tgn aje!
hepi dapat bola mama baling tapi last2 bagi ke tgn die..yg penting mama kene tepuk tgn lagi die melonjak2
Aktiviti wajib : menggigit..sib baik bola tu lembut cam span
Lagi hepi bile dapat byk bola melonjak2 die



Bile Mama&Aiman dah penat, mama gantikan ngan monyet comel tu..muka Aiman br pas menguap


Muka kepenatan dah ngantuk ye sayang..

Bagi je minum susu dan akhirnya Aiman tido dgn lena
Tido lena2 ye sayang..
Mama sayang Aiman Hakim!


Tidurlah anakku
tidur lena-lena
Mama sayang kamu
hingga hujung nyawa


Tidurlah anakku
tidur lena-lena
pejamkan matamu
tenangkan jiwa raga..


Mimpi indah2..semoga hari esok lebih sempurna dan bahagia dari hari ini..


3 comments:

~~love irfan~~ said...

ainul..dah pindah umah ye..hehe..tak best ke wordpress?

~~love irfan~~ said...

aiman dah pandai baling bola ye.. nak tau, nek mi irfan kan sungguh2 nak irfan belajar lambung bola ke atas, bukan baling..sbb die kata budak tu pandai la kalu dpt lambung.. hehe,,irfan tahu baling, lambung tak mahunye..hehe

MamaAiman said...

Midah, wordpress best dan lebih organize, tapi sebab saye first stat blog ngan blogspot dulu, hati saye tetap di sini..cewah!hehe..

wah, hebatnye kalo baby dapat lambung bola!!aiman baling je, tak kira tempat le die baling hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...