Thursday, August 25, 2011

Hadiah hari lahir Aiman setahun 4 bulan

Semalam, 24/8/2011 genap Aiman setahun 4bulan..dan hadiah untuk Aiman adalah
.................
.........
....
...
.
.
.
.
.
.
gigi yang pertama!!!!
*gigi atas*
alhamdulillah
lama betul penantian gigi sulung Aiman ni
sampai dah setahun 4bulan baru nak tumbuh gigi
takpela Aiman
ape yang berlaku ade hikmahnya
lepas ni dah ade gigi jangan makan pelik2 tau
sekarang pun tengok je ape2 makanan sume nak makan
makanan berbuka Mama dan Abah pun nak makan
pantang tengok bag plastik mesti buat2 batuk ngada2
kalau takdapat buat2 nangis
tarik tangan mama suh bukak ape yg ade dalam tupperware ngan plastik
saba jela die..
tapi gamba gigi pertama Aiman mama takdapat nak tangkap
maafla Aiman, mama dah lama tak tangkap gamba Aiman betul2 skrg ni
raya nanti kite tangkap gamba banyak2 ye

sekarang ni macam2 dah karenah die ni
pandai sgtla kalau dengar nak jalan ke,
nak naik kereta ke
mesti paham nak kuar
kalau dapat masuk bilik air susahnye nak kuar
dah suke pulak main air lame2
dulu takut sgt ngan air sejuk
suke sangat punggahkan blok2 lego dengan sengaja pastu tak main dgn lego tu
grrrrrrrrrrr...sabo jela
pagi tadi dah hancurkan bedak compact mama
aiman2..

ape2pun mama tak kisah
explore la sayang
ini duniamu

Mama sayang Aiman!

Gambar semalam, nak tangkap gamba gigi susah nak nampak :)







7 comments:

Mazuja said...

congrats Aiman!!! lepas ni sure nk megunyah jer ...

Mama Gee said...

sekarang ni lah masa dia tgk aktif..semua benda dia nk explore nk buat main...seronokknyaaa.... :)

puanbee said...

amboi aiman macam anak cina kulit dan matanya ..comelll...

puanbee said...

singgah ..

MamaAiman said...

mekasih mazuin, kakgee dan puan bee! alamak, tetiba kesian pulak kat aiman dah 2bulan tak update huhuhu

Akma Azlin said...

Salam, Jemput singgah blog I-baru buat nursing cover.

Mama Adam said...

comelnya aiman hakim. rajin mama catit perkembangan dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...